Natuurlijk hoop ik dat u helemaal tevreden bent met de door mij geboden behandeling. Mocht er desondanks toch een klacht ontstaan ben ik aangesloten bij de Fagt en RBCZ. Via de FAGT en RBCZ ben ik aangesloten bij de stichting Zorggeschil en het expertisecentrum klachten, calamiteiten en geschillen zorg en welzijn, voor klachtafhandeling en geschilleninstantie. 

   

Beroepsvereniging Fagt

De Fagt is de beroepsvereniging voor professionele HBO geschoolde therapeuten, die kennis willen delen en kwaliteit nastreven. Zie de website van FAGT voor meer informatie over deze vereniging.

Stichting RBCZ

Tevens ben ik aangesloten bij de stichting RBCZ. Deze stichting is een overkoepelende organisatie die beroepsbeoefenaren van de complementaire en alternatieve geneeswijzen (artsen en therapeuten op HBO niveau) certificeert en registreert. Zie de website van RBCZ voor meer informatie.
Via bovenstaande organisaties voldoe ik aan de klacht- en tuchtrechten voor mijn cliënten. Zie voor meer informatie de website van Quasir.