• darkblurbg

Massagetherapie

Massagetherapie

Massagetherapie is een massagevorm waarbij verschillende massagetechnieken en visies worden geïntegreerd tot één totale massage. Een integratie van oude oosterse wijsheden met de meer eigentijds westerse inzichten. Het resultaat is een diep werkende massage waarmee de gehele mens wordt beïnvloedt. Het leidt tot diepe ontspanning en bewustwording terwijl lichaam en geest weer in balans worden gebracht.

Stoelmassage

Stoelmassage

De stoelmassage is een korte, effectieve en laagdrempelige massage. U kunt uw kleding aanhouden en plaatsnemen op de comfortabele massagestoel. Daar wordt met een effectieve drukpuntmassage uw nek, schouders, rug, armen en handen behandeld. Door de drukpunten te stimuleren verbetert de bloedcirculatie en worden afvalstoffen afgevoerd.

Sabaaydi massage

Sabaaydi massage

De Sabaaydi massage is een oosterse massage met warme kruidenstempels en aromatische oliën. De naam Sabaaydi is afgeleid van een Thaise groet die betekent : “ik wens u geluk, gezondheid en een fijn leven toe.” Thaise massages zijn een van ’s werelds oudste genezingsmethodes. Ze harmoniseren het lichaam en verlichten blokkades doordat ze inwerken op de belangrijkste energiebanen in het gehele lichaam.

Hotstone massage

Hotstone massage

Hotstone massage is een combinatie van diverse massage technieken. Hierbij wordt gebruik gemaakt van natuurlijk gepolijste basalt stenen. Door hun dichte structuur houden deze stenen bijzonder goed warmte vast. De warmte van de steen, in combinatie met de druk die tijdens de massage wordt uitgeoefend, dringen diep door in de spieren. Hierdoor ervaart u een diepe ontspanning en een energiek gevoel achteraf.