Wat is reflexzonetherapie?

Reflexzonetherapie is een veilige, natuurlijke behandeling. Het heeft een positief effect op de totale mens en werkt in het lichaam en de geest. Deze vorm van therapie gaat uit van de reflexzones op, onder andere, handen en voeten. Deze zones corresponderen met orgaansystemen, klieren en andere delen in uw lichaam. Tijdens de behandeling worden zones op de voeten bewerkt, de doorbloeding in uw lichaam wordt verbeterd en uw zelfherd vermogen wordt versterkt.

Toepassing reflexzonetherapie

Reflexzonetherapie is een prima aanvulling op diverse behandelingen in het medische circuit. Het kan worden ingezet voor acute klachten, maar ook bij chronische klachten. Enkele van de effecten van reflexzonetherapie: - Verlichting van stress en spanning - Verbetering van de doorbloeding - Opheffen van blokkades in het - Activering van het zelfherstellend vermogen - Optimalisering van de zenuw- en hormoonfuncties tijdens behandeling kan ik technieken uit de Chinflex toepassen voor nog meer effect. Natuurlijk kan deze behandeling prima gecombineerd worden met een pedicure behandeling van ontspannende massage.

Voor wie is reflexzonetherapie geschikt?

Door de zachte, natuurlijke manier van behandelen is reflexzonetherapie voor iedereen geschikt. Ook voor zwangere vrouwen is het een behandeling. Zelfs bij baby's is het zeer effectief. Met deze behandeling genees ik niet maar ik help u te genezen. Reflexzonetherapie activeert en ondersteunt het zelfherstellend vermogen van de mens. Niet alleen het gedeelte waar de klacht zich bevindt zich standpunt. Ook de beide voeten, zo zie ik "de mens als geheel".

Vergoeding door uw zorgverzekering

Ik ben aangesloten bij de Fagt en stichting RBCZ wordt de reflexzonetherapie door de meeste zorgverzekeraars vergoed. De behandeling valt onder alternatieve geneeswijze die in de meest aanvullende verzekeringen zijn opgenomen. Voor meer informatie over de vergoeding kunt u het beste contact opnemen met uw zorgverzekering. Of kijk op de overzichtlijst vergoedingen van de Fagt  Wilt u een afspraak maken voor een reflexzonetherapie behandeling? Neem gerust contact met mij op.