Wat is Chinflex-massage?

Chinflex is een massage die gebaseerd is op de oude originele Chinese voetmassage principes. De Chinezen passagiers voetmassages, met zeer goede resultaten, bijna 4000 jaar toe. Ze gebruiken deze massages om te blijven, om hun gezondheid te behouden van pijn en ziekte te verminderen van te verbeteren. Het grote succes van Chinflex massage ontstaat in één massage 2 systemen tot 1 geheel gecombineerd worden.

Werking van Chinflex massage

De werking van Chinflex-apparaat van reflexzonetherapie. Bij deze vorm van voetmassage worden de volgende twee systemen gecombineerd.


1) De reflexzones op de voeten worden met een speciale massage techniek plaatsing. Het gehele lichaam, dus alle organen, spieren, en weefsels zitten in de voeten. Door de massaeren ontstaat er betere doorbloeding in het zones orgaan. Hierdoor kan het orgaan beter gaan functioneren.

2) De meridiaanbanen en acupunctuurpunten op de voeten, onderbenen, en kunnen worden met een zeer effectieve Chinese massagetechniek gemasseerd. Meridianen vormen samen met hun acupunctuurpunten een energetisch systeem in het lichaam veroorzaakt ze het hele lichaam van energie kunnen voorzien. Op uw voeten, onderbenen en liggen veel belangrijke acupunctuurpunten.

De combinatie van 2 systemen plus het feit dat er hele prettige, ontspannende, intensieve massage technieken worden toegepast op onderbenen en voeten, maakt deze massage tot een ongekende weldaad. Uw lichaam en geest komen weer in balans in uw lichaam en de energiestroom. Na afloop voelen mannen zich ongekend ontspannen. Fit en vitaal

 

Vergoeding door uw zorgverzekering

Ik ben aangesloten bij de Fagt en stichting RBCZ wordt de chinflex behandeling door de meeste zorgverzekeraars vergoed. De behandeling valt onder alternatieve geneeswijze die in de meest aanvullende verzekeringen zijn opgenomen. Voor meer informatie over de vergoeding kunt u het beste contact opnemen met uw zorgverzekering.

 

Of kijk op de overzichtlijst vergoedingen van de Fagt: http://www.fagt.org/compensations

Wilt u een afspraak maken voor een Chinflex massage? Neem gerust contact met mij op.