• darkblurbg
    Bij Feet Body and Mind kunt u even tot rust komen en uw voeten laten verzorgen

Medisch pedicure

Als medisch pedicure kan ik u helpen bij allerlei voet problemen. Ik werk hierbij samen met Paul Docter, podotherapeut in het Medisch Hart Bleiswijk, voor onder andere het behandelplan bij diabetes.

Door mijn ruime ervaring als pedicure en diploma voor medisch pedicure kan ik u gespecialiseerde voetzorg bieden. In mijn praktijk kunt u, naast de behandeling van ‘gewone’ voeten, ook terecht met de:

  1. Diabetici voet
  2. Reumatische voet
  3. Risico voet

Ik ben gespecialiseerd in het plaatsen van ortheses (hulpmiddelen ter correctie van standafwijking), nagelbeugels en nagelreparatie (door middel van gelnagels).

Medische pedicure behandeling

Heeft u ongemakken zoals eelt, likdoorns, ingroeiende nagels of andere klachten? U bent van harte welkom in mijn professionele praktijk.

“Tijdens de behandeling draait alles om aandacht, aandacht voor u en voor uw voeten."

Ik werk met producten van samenwerkende pedicure en Laufwunder. Dankzij mijn vakdiploma en regelmatige nascholing ben ik altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Hierdoor weet u zeker dat uw voeten bij mij in goede handen zijn.

Verzorgde voeten en ontspannen

Een pedicure behandeling is prima te combineren met een reflexzone therapie, stoelmassage of een heerlijke lichaamsmassage. Kom volledig tot rust en geniet van een diepe ontspanning én verzorgde voeten! Wilt u een afspraak maken voor een medisch pedicure behandeling? Neem gerust contact met mij op. Ik hoop u eens te kunnen verrassen met mijn zorg voor uw voeten.

Sinds november 2019 is mijn praktijk uitgebreid met medisch pedicure Sonja Ras. Zij zal alle medische pedicure behandelingen gaan uitvoeren. Haar werktijden zijn op dinsdag- en woensdagochtend van 8.00 tot 11.30 uur.