Sabaaydi massage

Sabaaydi massage

De Sabaaydi massage is een oosterse massage met warme kruidenstempels en aromatische oliën. De naam Sabaaydi is afgeleid van een Thaise groet die betekent : “ik wens u geluk, gezondheid en een fijn leven toe.” Thaise massages zijn een van ’s werelds oudste genezingsmethodes. Ze harmoniseren het lichaam en verlichten blokkades doordat ze inwerken op de belangrijkste energiebanen in het gehele lichaam.

Effect van de Sabaaydi massage

Bij de Sabaaydi massage wordt gebruik gemaakt van Thaise kruidenstempels. Dit zijn katoenen bollen gevuld met geneeskrachtige kruiden. Deze oosterse kruiden hebben een diepe ontspannende en reinigende werking op lichaam en geest.

Met deze kruidenstempels wordt een diepe energetische massage gegeven. De Sabaaydi massage is gebaseerd op de traditionele Thaise stempelmassage, de shiatsu, de klassieke massage en de voetreflexmassage.

Tijdens de Sabaaydi massage worden zowel de kruidenstempels gebruikt als manuele massage technieken. Uw rug, schouders, armen en benen worden behandeld. Tijdens de hoofdmassage voelt u alle spanning wegvloeien. Als afsluiting krijgen uw voeten een heerlijke olie massage. Deze behandeling biedt u een volledige, diepe ontspanning en een weldadig effect op uw gehele lichaam.   

Sabaaydi massage is prima in te zetten bij de volgende klachten:

  • Stress
  • Reuma
  • Spierklachten
  • Jicht
  • Depressie
  • Vocht vasthouden

Sabaaydi Kruidenstempel massage

Maak een afspraak voor uw Sabaaydi massage

Zelf de weldadige effecten van de Sabaaydi massage ervaren? Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Wilt u de Sabaaydi massage combineren met een van de andere behandelingen? Informeer naar de mogelijkheden.